SUSANA SÁNCHEZ PÉREZ

Position: Psicòloga Col·legiada nº 8.829

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona a l’any 1996. Títol oficial de Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Títol Oficial d’Especialista en Psicoteràpia per la EFPA (European Federation of Psychologist Associations). Psicòloga forense amb experiència en realització d’informes forenses i en la ratificació oral a judicis.

Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica d’adults, adolescents i nens des de 1996 al Gabinet Psicològic Rehder, directora i coordinadora del centre des de 2005. Diagnòstic i avaluació de la patologia del pacient.

Orientació terapèutica eclèctica fonamentada en la teràpia cognitivoconductual.

Experiència en tècniques de relaxació profunda per a combatre trastorns fòbics i ansietat, així com ampli coneixement en la passació, correcció i interpretació de test psicològics psicomètrics i projectius a la avaluació i diagnòstic clínic.

Realització, coordinació i impartició de diversos cursos sobre temàtica relacionada amb la psicologia dirigits a estudiants de Psicologia i acabats de llicenciar. Així com cursos d’àmbit més divulgatiu orientats a diferents col·lectius i agrupacions. Realització de tallers per a col·lectius per a psicoeducar així com dinamitzar de forma grupal a nivell psicològic.

Col·laboracions en diverses publicacions de divulgació per donar a conèixer els serveis del centre, així com freqüents col·laboracions en emissores de ràdio i programes de TV aportant la visió com a professional de la psicologia sobre temes d’actualitat.

Llamar