JOSE A. ALCUÉSCAR MARTÍNEZ

JOSE A. ALCUÉSCAR MARTÍNEZ

Position: Psicòleg Col·legiat Nº 15.069

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona l’any 2002. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut a l’Institut Superior d’Estudis Psicològics (ISEP), Barcelona, ​​curs 2002 – 2004. Títol oficial d’Especialista en Psicoteràpia per la EFPA (European Federetion of Psychologists Associations).

Psicòleg general sanitari d’adults, adolescents i nens des de novembre del 2005 al Gabinet Psicològic Rehder.

Experiència en Tècniques de relaxació profunda per combatre trastorns fòbics i d’ansietat. Així com ampli coneixement en la passació, correcció i interpretació de test psicològics psicomètrics i projectius en l’avaluació i diagnòstic clínic.

Realització i impartició de diversos cursos sobre temàtica relacionada amb la psicologia i dirigida a estudiants de psicologia i acabats de llicenciar. Així com cursos d’àmbit més divulgatiu orientats a diferents col·lectius i agrupacions.

Col·laboracions en diverses publicacions de divulgació per donar a conèixer els serveis de centre, així com col·laboracions en emissores de ràdio i programes de TV aportant la visió com a professional davant de temes d’actualitat.

Llamar